✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

Dat de invloed van een voice-over op een podcast niet te onderschatten valt, begrijpen wij bij Earforce maar al te goed. Ieder individueel stemgeluid is voorzien van zijn of haar eigen kleur. Graag gaan wij samen met jou op zoek naar de perfecte voice-over op jouw podcast. In de zoektocht naar de perfecte match kunnen wij terugvallen op ons uitgebreide assortiment aan (bekende) stemacteurs. Verschillende beschikbare filters assisteren je hierbij wanneer je die behoefte hebt.

Een heldere boodschap met een voice-over op jouw podcast

Om het zo simpel mogelijk te houden, lijkt focus het toverwoord in dit geheel. Aangezien we via de voice-over op je podcast enkel met de vocale aanwezigheid van die persoon te maken hebben, laten we ons niet beïnvloeden door afleidende factoren als uitstraling of lichaamstaal. Dit biedt je de kans om jouw boodschap zo helder mogelijk over te brengen. Waar de stem over het algemeen bekend staat als het meest onderscheidende expressiemiddel van de mens, vormt dit een krachtig wapen om extra luisteraars aan te trekken. Ontdek hier welke stem uit ons omvangrijke aanbod naadloos aansluit bij jouw podcast.

Helemaal in de stemming?

Sta je net als wij in de startblokken om via een voice-over jouw podcast nog verder te laten reiken? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)20 663 77 83. Ook wanneer je aanvullende vragen hebt, staan wij je hier uiteraard graag te woord.

Contactgegevens

Heb je interesse om jouw commercial muziek te laten componeren en produceren door Earforce? Laat het ons weten!

Onze bezoekers bekeken ook:

Stock music | Radioreclame | Muziekstudio amsterdam | Voice-over podcast| Muziekproducers

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube