✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

Wil je een radio commercial opnemen? Doe dit dan bij Earforce in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van alles op het gebied van geluid. In de fijne sfeer en met de beste faciliteiten kunnen wij samen met jou een optimaal resultaat neerzetten bij het opnemen van een radio commercial. De producers en andere medewerkers van Earforce zijn gek op geluid, daarom zetten wij jouw idee graag om in een concrete en perfecte uitvoering. Dus, zoek jij een sound bij je merk of bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Earforce.

Bij Earforce kun jij jouw persoonlijke radio commercial opnemen

Wanneer jij jouw radio commercial wilt opnemen, kun je bij Earforce kiezen uit een breed scala van diensten die kunnen worden toegepast op deze reclame, zoals:

  • Opnemen van voice-overs;
  • Componeren van een soundlogo en de muziek;
  • Eindeloze geluidseffecten;
  • Creëren van je eigen soundeffect.

Natuurlijk gaat het bij een radio commercial niet enkel om het geluid en de muziek. Earforce helpt je ook verder met stemacteurs. Wij leveren stemacteurs voor radioreclames en andere projecten. Hierbij kun je denken aan bekende acteurs, internationale acteurs en dankzij onze stemcastings bieden wij ook talentvolle onbekende stemacteurs aan. Je vindt bij ons gegarandeerd de unieke stem die bij jouw radio commercial past.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent het opnemen van een radio commercial bij Earforce of over onze andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. Wij beantwoorden al je vragen en realiseren graag samen met jou de perfecte reclame. Benieuwd wat we zoal hebben verwezenlijkt? Zet dan je speakers aan en bekijk ons archief.

Bekijk ook:

Geluid afmixen | Audio branding studio | Geluidsnabewerking

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube