✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

Jouw ideale podcast komt tot stand in een professionele podcast studio, welke van alle gemakken is voorzien. Bij Earforce zorgen we er dan ook graag voor dat het je tijdens je bezoek aan niets ontbreekt. We nemen zorgen rondom randzaken van je weg. Zo kun je je volledig focussen op wat echt belangrijk is. Namelijk op jouw gasten, luisteraars en de inhoud van het programma. De studio zelf heeft een rustieke sfeer. Het is namelijk ingericht als huiskamer.

Wat is de meerwaarde van een podcast studio?

Diverse apparatuur maakt het onmogelijk om tegen een professionele podcast studio op te boksen. Mede dankzij de geluidsdode ruimte en de tafels, voorzien van hengel-microfoons, wordt iedere individuele opname altijd van een kwaliteitsimpuls voorzien. Niet in de laatste plaats heb je binnen onze podcast studio de beschikking over een ruime keuze aan moderators om de gesprekken in goede banen te leiden. Deze staan intern niet voor niets bekend als de ‘Podfathers’.

Maak gebruik van een professionele podcast studio

Wij begrijpen het vanzelfsprekend wanneer je inmiddels staat te trappelen van ongeduld, of wanneer je nog extra informatie wenst. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die onze podcast studio te bieden heeft voor Amsterdam en omgeving? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)20 663 77 83.

Contactgegevens

Heb je interesse om jouw commercial muziek te laten componeren en produceren door Earforce? Laat het ons weten!

Onze bezoekers bekeken ook:

Radio commercial | Podcast opnemen | Podcast maken | Geluidsstudio | Stock music

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube