✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

Creatief met geluid: dat is Earforce. In onze muziekstudio in Amsterdam verzorgen we reclames, film- en commercialmuziek en de muziekproductie voor artiesten. Heb jij goede ideeën, dan maken wij ze graag nog beter. Onze studio’s zijn vol van de nieuwste technische mogelijkheden en een prettige, ontspannen sfeer. Als jij een sound zoekt, weten wij hoe die klinkt.

De mogelijkheden van Earforce

Earforce biedt je heel veel mogelijkheden in haar muziekstudio in Amsterdam. Een aantal voorbeelden:

  • Voor commercials nemen we voice-overs op, componeren we soundlogo’s en muziek, vinden we bijpassende stock-muziek, verzorgen we het sounddesign en bieden we je eindeloos veel geluidseffecten die jouw reclamespotje nog beter maken. We kunnen zelfs eigen soundeffecten maken om een totaal unieke sound te creëren.
  • In onze vier geluidsstudio’s componeren en produceren we muziek voor reclames, films en documentaires. Artiesten en bands kunnen natuurlijk ook bij ons terecht: Earforce is jouw one-stop-shop voor de productie van singles en albums. Onze producers werkten onder meer aan platen van Michel Borstlap, Valerius, Ape Not Mice en Kempi.
  • Wij leveren stemacteurs voor voice-overs van radio- en tv-reclames, documentaires en (animatie)films. Bovendien doen we de stemvoorstellen, plannen we opnames met alle partijen en zorgen we voor de financiële afhandeling. Zelf doen we ook stemcastings, dus hebben we naast bekende stemmen ook nieuwe stemmen, zowel Nederlandse als internationale stemmen. Bij ons vind je de authentieke, unieke stem die perfect aansluit bij jouw merk.

Lees snel meer over onze verschillende studio’s, of kijk eens bij de FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van onze muziekstudio in Amsterdam? Laat het ons weten. We helpen je graag verder:

Onze bezoekers bekeken ook:
Muziekstudio amsterdam | Sonic branding | Geluidsnabewerking | Geluidsstudio | Stemopname amsterdam | Podcast maken

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube