✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

Earforce beschikt over diverse stemacteurs die jouw luisterboek kunnen inspreken. Zij zijn professioneel en hebben al diverse andere luisterboeken ingesproken. Weet je al welke stem je wilt gebruiken voor jouw luisterboek of wil je dit zelf doen? Dat is allemaal geen probleem bij Earforce. Als je zelf nog niet goed weet welke stem het beste bij jouw boek past, dan helpen wij je graag met het vinden van de perfecte match. Bij Earforce hebben we ruime ervaring met het opnemen van luisterboeken. We beschikken over een groot bestand met stemacteurs, waaronder diverse bekende Nederlanders. Wil jij hier ook gebruik van maken? Laat het ons dan direct weten en creëer een luisterboek met een unieke sound.

Luisterboek inspreken: een bijpassende stem

Als je een luisterboek wilt laten inspreken is het van belang dat dit door een bijpassende stem wordt gedaan. Daarom helpen wij je met het vinden van de juiste en meest unieke stem die bij jouw luisterboek past. Uiteraard is het belangrijk dat de stem op een duidelijke manier het boek voorleest en dat de stem bij het verhaal past. Een thriller heeft een andere stem nodig dan een kinderboek. Het is bij Earforce ook mogelijk om in een andere taal een luisterboek te laten inspreken.

Vind een passende stem

Zoek jouw unieke stem nu in onze Earforce Voice Finder en maak jouw luisterboek compleet! Vragen? Neem dan direct contact op met onze specialisten door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83.

Onze bezoekers bekeken ook:
Opnamestudio amsterdam | Voice response opname | Reclamemuziek | Muziekproducers | Radio commercial | Podcast studio

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube