✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

In haar geluidsstudio doet Earforce stemopnames, geven we je reclame een unieke sound en componeren en produceren we muziek voor films, reclames of albums. Onze studio’s zijn gevuld met de nieuwste technieken maar ook met veel vrolijkheid en een ontspannen sfeer. Als jij een sound zoekt, laten wij je graag horen hoe die klinkt.

Sound en stemmen

Earforce biedt je in haar geluidsstudio eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van muziek, geluiden en stemmen. Een paar voorbeelden?

  • Voor commercials doen we de voice-over opnamen, componeren we soundlogo’s en muziek, vinden we passende stock-muziek en verzorgen we je sounddesign. Daarnaast bieden we je oneindig veel geluidseffecten die jouw commercial nog aantrekkelijker en effectiever maken. We maken ook graag eigen soundeffecten om een totaal unieke sound te creëren.
  • In onze drie geluidsstudio’s componeren we muziek voor reclames, films en documentaires en verzorgen we de productie daarvan. Voor artiesten en bands is Earforce de one-stop-shop voor het produceren van singles en albums. Onze producers werkten onder meer met Michel Borstlap, Valerius, Ape Not Mice en Kempi.
  • De ervaren stemacteurs uit ons bestand spreken voice-overs in voor radio- en tv-reclames, documentaires en (animatie)films. We nemen je graag de stemvoorstellen, de opnameplanning en de financiële afhandeling uit handen. Zelf doen we ook stemcastings, zodat we niet alleen bekende maar ook nieuwe stemmen hebben, zowel in het Nederlands als met een accent of in een andere taal.

Ben je enthousiast geworden, lees dan eens wat meer over onze verschillende studio’s en ontdek wat er allemaal mogelijk is bij Earforce.

Verdere informatie

Earforce geeft je graag verdere informatie over de mogelijkheden in onze geluidsstudio. Heb je vragen, kijk dan eens bij de FAQ. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen: bel naar +31 (0)20 663 77 83, stuur je e-mail naar info@earforce.nl of vul het contactformulier in.

Onze bezoekers bekeken ook:

Commercial muziek | Muziekstudio amsterdam | Voice over training amsterdam | Opnamestudio amsterdam | Muziekproducers

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube