✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

Heb je een audiovisuele opname gemaakt, dan kan het zijn dat geluidsnabewerking nodig is: schakel dan de hulp in van Earforce. Bij deze nabewerking kun je denken aan het weghalen van storende achtergrondgeluiden, de verstaanbaarheid verbeteren, het toevoegen van geluidseffecten en nog veel meer. Uiteraard hoort het afmixen er ook bij. Wij beschikken over eigen studio’s waar onze engineers hun werk uitvoeren. Wij componeren en produceren muziek voor artiesten, films, documentaires en commercials. Wij helpen je overal mee, van de opnames tot aan geluidsnabewerking. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Earforce!

Geluidsnabewerking door professionals

Geluidsnabewerking laat je uitvoeren door echte professionals. Daarom is het aan te raden om de hulp in te schakelen van Earforce. Wij beschikken over een zeer grote Earforce Stockmusic Library. Hier vind je alle muziek die wij door de jaren heen hebben gecomponeerd en geproduceerd. Ook voor voice-overs ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu geluidsnabewerking voor commercials of films wilt laten doen of gewoon voor een korte internetfilm, wij zijn jouw ideale partner op dit gebied!

Verzekerd van een hoge kwaliteit

Wil je graag meer informatie over wat Earforce voor jou kan betekenen? Wil je ons de geluidsnabewerking laten verzorgen? Doe dat vooral en profiteer van een ongekende kwaliteit! Bij vragen neem je contact met ons op via +31 (0)20 663 77 83.

Onze bezoekers bekeken ook:

Audio postproductie | Voice response opname | Geluidsnabewerking | Voice over opname | Radio commercial

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube