✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

Als je geluid wilt laten afmixen, dan kom je naar de studio van Earforce. Wij beschikken over de nieuwste technieken en de meest ervaren engineers om deze werkzaamheden uit te voeren. Wij zijn met veel plezier en passie bezig met het componeren en produceren van muziek en sounds. Daar hoort natuurlijk ook het afmixen van geluid bij. Wij zijn creatief met geluid. Wij schrijven muziek voor commercials en films, verzorgen de audio postproductie voor reclame, maar produceren ook voor artiesten en bands. Wij verzorgen het gehele traject, zodat jij kunt genieten van de productie van een album of commercial. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Earforce!

Geluid professioneel afmixen

Wij kunnen geluid op professionele wijze afmixen. Je bent zeker van kwaliteit en wij gaan voor een langdurige samenwerking met jou! We bieden je de beste faciliteiten en werken in een prettige sfeer. Je voelt je bij ons thuis en kunt je samen met ons compleet focussen op het afmixen van geluid. Heb je nog geen geluid? Dan beschikken we over een grote library waar je veel sounds kunt vinden.

Ontdek de mogelijkheden

Bij Earforce beschikken we over 3 studio’s in Amsterdam. Deze hybride studio’s bieden je het beste van zowel analoog als digitaal. Meer weten over de mogelijkheden tot het afmixen van geluid bij Earforce? Neem dan direct contact met ons op! Bel ons via +31 (0)20 663 77 83.

Onze bezoekers bekeken ook:

Stemopname amsterdam | Commercial muziek | Voice over training amsterdam | Geluidsstudio | Luisterboek inspreken | Stock music

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube