✓ MAAKT GOEDE IDEEËN NOG BETER

✓ SPECIALIST IN MIXAGE

✓ CREATIEF MET GELUID

Earforce is creatief met geluid! In onze geluidsstudio in Amsterdam richten we ons op reclame, film- en commercialmuziek en productie voor artiesten en bands. Goede ideeën maken we met veel plezier graag nog beter! Onze studio’s zijn gevuld met de nieuwste technische mogelijkheden en een ontspannen sfeer. Zoek je een geluid? Dan weten wij hoe het klinkt!

Onze mogelijkheden

Earforce biedt enorm veel mogelijkheden in haar geluidsstudio in Amsterdam! We geven je graag een greep uit het aanbod:

  • Commercials: we nemen voice overs op, componeren soundlogo’s en muziek, we vinden passende stock-muziek, we doen maken sounddesign en bieden je ontelbare soundeffecten om het resultaat nóg beter te maken. Mocht het nodig zijn, dan maken we zelfs eigen geluidseffecten om een werkelijk unieke sound te realiseren.
  • Muziek: in onze drie studio’s componeren en produceren we muziek voor commercials, films en documentaires. Bands en artiesten kunnen ook bij ons terecht. Earforce is een one-stop-shop voor het produceren van singles of albums. Onze engineers werkten bijvoorbeeld aan de productie van platen van onder meer Michiel Borstlap, Valerius, Ape Not Mice en Kempi.
  • Stemmen: wij leveren stemacteurs voor radio- en tv-commercials, documentaires en (animatie)films. We doen stemvoorstellen, plannen opnames met de betrokken partijen en regelen het financiële gedeelte. Omdat we zelf ook stemcastings doen, hebben we niet alleen bekende stemmen, maar ook nieuwe stemmen: Nederlands en buitenlands! Wij helpen je een authentieke, unieke stem te vinden die perfect aansluit bij jouw merk.

Wil je meer weten over onze geluidsstudio in Amsterdam? Lees hier meer over de verschillende studio’s, of kijk eens bij de FAQ!

Contact

Heb je vragen over de mogelijkheden bij onze geluidsstudio in Amsterdam? Neem dan contact op met Earforce! We helpen je graag verder:

Onze bezoekers bekeken ook:

Sonic branding | Luisterboek inspreken | Muziekproductie | Muziekproducers | Commercial muziek

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Onderwerp

VIND ONS OP SOCIAL MEDIA

Maak contact met ons via één van onze social media profielen. Wij wachten op jou!


Twitter


Facebook


Instagram


Youtube